Audit de securitate IT&C

Din ce in ce mai important pentru companiile si organizatiile zilelor noastre, auditul de securitate IT este o solutie profesionala pe care o oferim clientilor nostri. Auditul de securitate IT are ca scop determinarea tuturor vulnerabilitatilor sistemului dumneavoastra informatic. Rezultatul acestei actiuni este evaluarea obiectiva a necesitatilor sistemului informatic al companiei dumneavoastra precum si sugerarea usei solutii viabile pentru eliminarea vulnerabilitatilor sale.

 


 

Procedura de audit de securitate IT cuprinde urmatorii pasi:

  • Interviuri cu departamentul tehnic al companiei dumneavoastra;
  • Observarea modului de lucru al angajatilor dumneavoastra;
  • Analiza configuratiilor hardware/software ale echipamentelor;
  • Elaborarea unui raport complet privind infrastructura IT si a securitatii existente;

 

Astfel veti cunoaste eficacitatea sistemului informatic implementat in compania dumneavoastra precum riscurile la care este expus sistemul dumneavoastra. Va aducem la cunostinta riscurile la care este expusa compania in cazul in care nu sunt luate masurile necesare si va recomandam o solutie optima pentru dumneavoastra.

 

Punerea in practica a solutiei recomandate este responsabilitatea clientului. Acesta poate sa se foloseasca de propriile resurse sau de companii din exterior pentru a aplicarea acesteia. Oferim discounturi pentru clientii care vor alege sa colaboreze cu compania noastra pentru implementarea solutiilor de securitate.

Comentarii