Termeni si conditii

CONDITII DE UTILIZARE

In continuare sunt prezentate conditiile in care IT Bridge Consulting va pune la dispozitie serviciile sale. Aceste conditii pot fi modificate de IT Bridge Consulting la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii la aceasta adresa.

Acceptati conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, intre dumneavoastra si IT Bridge Consulting . Daca nu doriti sa acceptati si sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile oferite de IT Bridge Consulting .

1. DESCRIEREA SERVICIULUI
IT Bridge Consulting administreaza acest portal, care asigura utilizatorilor in acest moment o gama larga de servicii: cont de email gratuit, gazduire de pagini personale ale utilizatorilor, suport pentru aplicatii interactive bazate pe PHP si MySQL . Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul portalului IT Bridge Consulting sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

2. OBLIGATII LA INREGISTRARE
Pentru a folosi serviciile oferite de portalul IT Bridge Consulting, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului si sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, IT Bridge Consulting are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului IT Bridge Consulting.

3. POLITICA DE PROTEJARE A INFORMATIILOR
Conform politicii de protejare a informatiilor a IT Bridge Consulting, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

4. CONTINUT
Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare CONTINUT), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu IT Bridge Consulting, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de IT Bridge Consulting. IT Bridge Consulting nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis prin indermediul serviciilor din cadrul portalului si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut.

Sunteti de acord sa nu folositi portalul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:

 • incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator.
 • intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod
 • pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, reprezentant al IT Bridge Consulting , lider sau mediator al unei discutii, gazda a portalului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie.
 • falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul portalului sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse (precum cele care nu au nici un link activ de pe o pagina din interiorul site-ului membrului respectiv)
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)
 • incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii
 • intrerupe cursul normal al unei discutii sau sa actioneze intr-o alta maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a conduce discutii sau de a se angaja in schimburi de informatii in timp real
 • interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la portal, sau sa incalce orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente ale retelelor conectate la portal
 • incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege
 • colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor portalului
 • promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri de acest gen
 • folosi pagina personala sau directorul propriu ca loc de depozit pentru a incarca pagina plecand de la alt link decat cel existent in cadrul portalului, sau ca modalitate de intrare pe alt site personal, chair daca acesta se afla tot in cadrul portalului sau in alta parte avea adrese multiple in cadrul portalului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema
 • se angaja in activitati comerciale fara a se inregistra in eventualele servicii dedicate, parte a portalului . Acest lucru include, dar nu se limiteaza la urmatoarele activitati:
 • oferirea spre vanzare a oricaror produse sau servicii
 • organizarea de concursuri sau tombole care cere orice tip de taxa de inscriere

5. CONTINUTUL SITE-URILOR PERSONALE PE IT Bridge Consulting
IT Bridge Consulting nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor de portalul IT Bridge Consulting. Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-ul IT Bridge Consulting, dati IT Bridge Consulting permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul site-ului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului dumneavoastra personal. Aceasta permisiune exista doar atat timp cat site-ul dumneavoastra personal este gazduit pe site-ul detinut de IT Bridge Consulting si va dispare in momentul in care contul dumneavoastra de pe portalul IT Bridge Consulting va fi sters. Ati luat la cunostinta ca IT Bridge Consulting nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) de a refuza sau sterge, dupa cum considera, orice continut disponibil prin intermediul portalului. IT Bridge Consulting are dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Conditiile de Utilizare sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea continutului, inclusiv cele legate de exactitatea, intregimea sau utilitatea sa.

6. DESPAGUBIRI
Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati IT Bridge Consulting, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul site-ului personal sau datorita folosirii serviciilor portalului, conexiunii la portal, violarii Conditiilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

7. INTERZICEREA REVANZARII SERVICIILOR
Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de IT Bridge Consulting prin intermediul portalului.

8. PRACTICI GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SI STOCAREA
Ati luat la cunostinta ca IT Bridge Consulting poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. In prezent, fiecare cont deschis beneficiaza de maxim 30 MB spatiu pe disc pentru fisierele ce compun site-ul personal ( inclusiv baza de date MySQL ). Nu aveti dreptul sa detineti mai multe conturi. Accesare a contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind numele de cont si parola, pentru update-ul site-ului personal, folosind SCP.

9. MODIFICARI ALE SERVICIULUI
IT Bridge Consulting isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca IT Bridge Consulting nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul portalului.

10. INCETAREA COLABORARII
Sunteti de acord ca IT Bridge Consulting, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale IT Bridge Consulting de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca IT Bridge Consulting considera ca ati violat sau nu ati actionat in conformitate cu Conditiile de Utilizare. IT Bridge Consulting poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile portalului, conform oricarei reguli din Conditiile de Utilizare, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca IT Bridge Consulting poate dezactiva sau sterge imediat site-ul dumneavoastra din cadrul portalului IT Bridge Consulting si toate informatiile in legatura cu acesta si fisierele din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere sau la serviciile portalului. Mai mult, sunteti de acord ca IT Bridge Consulting nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.

11. PUBLICITATE SI PROMOTII
IT Bridge Consulting nu ruleaza campanii publicitare si promotii pe site-urile personale din cadrul portalului.

12. DREPTURI DE PROPRIETATE ALE IT Bridge Consulting
Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca portalul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale (“programe”) contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile.

13. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 • utilizarea serviciilor portalului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”. IT Bridge Consulting se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
 • IT Bridge Consulting nu ofera nici o garantie ca: (i) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra, (ii) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, (iii) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea portalului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere, (iv) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul portalului, va satisface toate cerintele, si (v) orice eroare de program va fi corectata.
 • Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de IT Bridge Consulting se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati portalul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

14. LIMITARI ALE RASPUNDERII
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca IT Bridge Consulting nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderea de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca IT Bridge Consulting a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (i) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului; (ii) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe portalul IT Bridge Consulting; (iii) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; (iv) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor portalului; (v) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

15. DREPTURI DE PROPRIETATE
IT Bridge Consulting respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

16. INFORMATII GENERALE
Conditiile de Utilizare constituie intelegerea dintre dumneavoastra si IT Bridge Consulting si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor portalului IT Bridge Consulting, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si IT Bridge Consulting. Puteti de asemenea fi supusi unui alt set de CONDITII DE UTILIZARE care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii IT Bridge Consulting, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert.

Titlurile paragrafelor din aceste CONDITII DE UTILIZARE sunt doar pentru o intelegere mai buna a lor si nu au efect contractual sau legal.

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor CONDITII DE UTILIZARE la support@itbridge.ro.

Comentarii